Általános információk


Így regisztrálj edzéseinkre:

Vásárolj edzéskreditet a webshopban
A megvásárolt kreditjeidből tudsz majd itt az edzésregisztrációs felületen havi tagdíjat venni. Havi tagdíj megléte esetén 31 napig minden Basic edzésünket ingyen látogathatod. Ha Prémium edzéseinken is részt vennél, erre is a kreditjeid felhasználásával van lehetőséged. 1 Prémium edzés értéke 1 kredit, azaz 1500 Ft/alkalom, amely tartalmazza a belépő árát az uszodába vagy más sportlétesítménybe, valamint az edzői irányítást. A webshopunkban vásárolt kreditbérletet szabadon beoszthatod, nincs lejárati ideje. 2. Havi tagság vásárlása az edzésregisztrációs felületen

Havi tagság vásárlása az edzésregisztrációs felületen
Ahhoz, hogy edzéseinken részt vehess, ezen a felületen kreditjeidből havi tagdíjat kell vásárolnod. A havi tagdíj 4.000 Ft, azaz 40 kredit. A havi tagdíjért az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe: részt vehetsz az összes Basic futó tréningünkön és indulhatsz a háziversenyeken is. A havi tagság a befizetéstől számított 31 napig érvényes. A naptárban mindig láthatod, hogy havi tagságod meddig érvényes.

Edzésnaptárban jelentkezés az edzésre
Válaszd ki a kedvenc edzéseidet az online naptárban és foglald le a helyed! Itt láthatod edzéseink leírását, időpontját, áttekintheted saját edzésnaptárodat.


Gyakori kérdések:

Kapok személyes tanácsot az edzőktől?
Edzéseinken személyesen is lehet edzőinktől kérdezni, tanácsokat kérni. Kropkó Péter minden klubtag rendelkezésére áll, tréningjeink során egyedi problémákkal, kérdésekkel is meg lehet keresni.

Kik vehetnek részt az edzéseken?
Edzéseinken csak a regisztrációs felületen keresztül bejelentkezett klubtagok vehetnek részt. Aki nem regisztrált előre, akkor sem tud csatlakozni edzésünkhöz, ha önköltségen befizette az uszoda, vagy Spinning belépőt.

Picit késni fogok az edzésről, ez gond?
Edzéseink mindig a megadott időpontban kezdődnek. A pontosan érkező többség érdekében, sajnos nem tudjuk megvárni a későket.

Hányan vagyunk egy edzésen?
Az edzéseinken való részvételi létszámot minden esetben limitáljuk, ezt az edzés leírásban feltüntetjük. Ezért kérünk, ha úgy adódik, hogy egy lefoglalt edzésen mégsem tudsz részt venni, ezt minden esetben jelezd felénk, így lehetőséget adsz másoknak, hogy csatlakozzanak hozzánk. Futóedzéseinken a minimális létszám 5 fő. Ez alatti résztvevő szám esetében az edzést törölhetjük.

Hogyan tudok lemondani egy edzést?
Ha szeretnél lemondani vagy módosítani egy időpontfoglalást, ezt könnyen megteheted. Jelentkezz be az oldalon és az Edzésnaptáram menüpontban módosítsd foglalásod! Edzést lemondani 10 órával annak megkezdése előtt lehet, ilyenkor a rendszer automatikusan jóváírja a már levont kreditet. Amennyiben nem történik lemondás, de mégsem jelensz meg az edzésen, a kreditedet levonjuk egyenlegedből.

Csak mellen tudok úszni, mehetek úszóedzésre?
Úszóedzéseinken azok a jelentkezők tudnak részt venni, akik minimálisan mellúszásban, legalább 50 métert folyamatosan, megállás nélkül tudnak mélyvízben teljesíteni.