Részvételi feltételek és felelősségvállalási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy az IRONMAN® 70.3® Budapest Triathlon Club edzésein és rendezvényein saját felelősségemre veszek részt.

Regisztrációmmal elismerem, hogy fizikailag és egészségügyileg jó állapotban vagyok. Ha mégis bármilyen károsodás ér (sérülés, edzés feladásának kényszere stb.), vagy egy edzésen/rendezvényen való részvételem meghiúsul, akkor az edzés/rendezvény szervezői felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.

Egészségi állapotomat rendszeresen ellenőriztetem, és nem tudok olyan betegségről, amely részvételemet akadályozná.

Az edzés/rendezvény vezetőinek utasításait betartom. Elfogadom, hogy az edzésről/rendezvényről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap stb.) szerepelhetek, és ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

Tudomásul veszem, hogy a regisztráció hiányos, pontatlan vagy olvashatatlan kitöltéséből adódó problémákért az IRONMAN® 70.3® Budapest Triathlon Club nem vállal felelősséget.

Tudomásul veszem, hogy az IRONMAN® 70.3® Budapest Triathlon Club kerékpáros rendezvényein a KRESZ hatályos szabályait betartva, annak megfelelő közlekedési eszközzel és felszereléssel veszek részt.

A kerékpáros edzéseken saját felelősségemre veszek részt, az ott bekövetkezett esetleges balesetek miatt az edzés/rendezvény szervezői felé semmilyen kárigénnyel, követeléssel nem élek.